Instagram: Kako ih spriječiti da dijele svoje postove u Stories

Nova Instagram značajka koja vam omogućuje dijeljenje postova u Stories može ometati korisnike koji ne žele da njihov sadržaj bude ponovno objavljen. Značajka se može zaključati u postavkama aplikacije, bilo na iPhoneu (iOS) ili Androidu. Funkcija ponovno koristi bilo koju publikaciju uobičajenih profila ili oznaka kako bi stvorila priču. Iako je novost važna za tvrtke, ona može biti smetnja ljudima.

Kako preuzeti sve što Instagram zna o vama

Privatni profili društvenih mreža prema zadanim postavkama ne mogu imati dijeljene postove u pričama prijatelja. Već otvoreni računi, iako imaju značajku uključenu prema zadanim postavkama, mogu onemogućiti ponovno slanje fotografija i videozapisa iz osobnog feeda. Pogledajte u vodiču kako konfigurirati aplikaciju kako biste spriječili prijatelje da koriste vaše objave.

Korak 1. Dodirnite izbornik računa na početnoj stranici Instagram i pristupite postavkama;

Pristupite postavkama profila u Instagramu

Korak 2. Ako profil nije privatan, na popisu opcija prikazat će se stavka "Dopusti drugima da ponovno dijele". Isključite ključ kako biste spriječili ponovno objavljivanje publikacija Priče.

Spriječite druge da ponovno objavljuju postove s Vijestima

Spreman. Koristite savjete i ograničite postavljanje postova na Instagramu u Priče drugih proizvođača.

Kako vidjeti privatni Instagram? Provjerite.

Kako staviti glazbu u Instagram Stories videa